Loyalty Group i nyt internationalt samarbejde

Hos Loyalty Group har vi igennem den seneste periode arbejdet på at etablere et nyt og spændende samarbejde med det den belgiske konsulentvirksomhed Futurelab. Et samarbejde, som giver os adgang til unikke kompetencer og værktøjer, som er anerkendt over det meste af verdenen til at afdække kundeloyalitet.

Futurelab arbejder med at styrke kundeorientering og innovationsprocesser i virksomheder og repræsenterer den største gruppe af NPS- konsulenter i Europa. NPS (Net Promoter Score) er en internationalt anerkendt metode til enkelt at afdække kundeloyalitet, som endnu ikke er så udbredt på det skandinaviske marked.

Kundeundersøgelser i internationalt målestok

Samarbejdet med Futurelab giver os mulighed for at trække på Futurelabs brede kompetencer blandt andet inden for arbejdet med NPS. Dermed kan vi tilbyde et endnu bredere udbud af både analyse og rådgivning indenfor loyalitetsudvikling. Mikkel Korntved, adm. direktør i Loyalty Group siger om samarbejdet:

"Samarbejdet med Futurelab giver os adgang til unikke erfaringer fra praktisk planlægning og implementering af lokale såvel som multinationale kundeorienteringsprocesser. Vi er allerede i dialog med både nuværende og fremtidige kunder omkring de nye muligheder, der ligger i vores nye samarbejde."

Som et led i det nye samarbejde vil flere af Loyalty Groups egne konsulenterne i nær fremtid blive certificerede NPS konsulenter. Mikkel Korntved forventer desuden, at samarbejdet med Futurelab vil føre til udvikling af flere nye produkter, som kan supplere vores eksisterende tilbud til markedet.

Loyalty Group som repræsentant for Futurelab i Skandinavien

Futurelab ser også spændende muligheder i samarbejdet og betragter Loyalty Group som en vigtig repræsentant for Futurelab på det Skandinaviske marked. Stefan Kolle, partner i Futurelab siger om samarbejdet:

"We are thrilled to work together with Loyalty Group. With their focus on loyalty and satisfaction, and deep understanding of how to create marketing ROI, they are the ideal partners for us in developing and deploying Customer Centric strategies."

For nærmere information om samarbejdet kontakt Mikkel Korntved på telefon +45 70252627 eller e-mail mk@loyaltygroup.dk.

Læs mere om Futurelab her

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet