Loyalty Group måler de danske pensionskunders tilfredshed

Den netop gennemførte BrancheIndex™ undersøgelse af de private pensionskunder, foretaget af Loyalty Group, har afdækket de danske pensionskunders tilfredshed og loyalitet overfor deres pensionsselskab. Undersøgelsen giver pensionsselskaberne en unik mulighed for at sammenligne deres resultater med markedet som helhed og konkurrenterne.

BrancheIndex - Pension 2011 har målt alle pensionsselskaber blandt 3.500 danskere. Dette giver pensionsselskaberne en unik mulighed for både at se hvordan de klarer sig i forhold til markedet men også på konkurrentniveau.

Formålet har været at stille et sammenlignings-grundlag til rådighed for pensionsselskaberne, og samtidig understøtte Loyalty Groups mål om, at levere rådgivning på basis af fakta.

BrancheIndex - Pension 2011 er én i en række af forskellige BrancheIndex, som Loyalty Group gennemfører årligt. Resultaterne vil blive præsenteret i vores nyhedsbrev, på udvalgte konferencer og i en række landsdækkende medier.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte researchkonsulent Nitin Ruparelia på e-mail nr@loyaltygroup.dk eller telefon 23 98 00 08.

Læs mere om vores andre BrancheIndex undersøgelser her.

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet