BrancheIndex Internet: Kunderne kårer den bedste internetudbyder

Brancheindex -internetLoyalty Group har netop gennemført BrancheIndex™ Internet 2012 for at afdække danskernes holdning til og loyalitet overfor deres internetudbyder.

Det kan godt være, at internet er en standardvare, som kun er differentieret af hastigheden. Alligevel viser BrancheIndex Internet 2012, at der er stor forskel på danskernes vurdering af internetudbyderne.

Waoo ligger i top på kundeloyalitet

3000 privatkunder har deltaget i undersøgelsen, som slår fast, at Waoo har de mest loyale internetkunder. I bunden finder man Telia med et godt stykke op til resten af feltet.

Loyalitetsindeks:
BrancheIndex Internet 2012

Når det kommer til kundernes oplevelse af, om de får værdi for pengene, ser billedet ikke meget anderledes ud. Waoo ligger igen i toppen som den internetudbyder, hvor kunderne oplever, at de får mest for pengene, og Telia ligger bagerst i feltet.

Værdi for pengene:
BrancheIndex - Internet - 2012

Hastighed og stabilitet driver kundernes tilfredshed

BrancheIndex Internet 2012 slår også fast, at hastighed og stabilitet spiller en stor rolle for danskernes tilfredshed med deres internetudbyder. Igen ligger Waoo højest på tilfredshed, mens Telia og Telenor deler sidstepladsen.

Hastighed:
BrancheIndex - Internet - 2012

Stabilitet:
BrancheIndex - Internet - 2012

Læs mere om BrancheIndex her

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet