Få en statusrapport fra de danske marketingafdelinger

CMO Index logoResultaterne fra CMO Index 13 er lige om hjørnet, og du kan nu forudbestille rapporten. Få et indblik i udfordringer og fokusområder i de danske marketingafdelinger og hent inspiration til arbejdet med marketing.

Knap 150 marketingansvarlige har deltaget i årets CMO Index og svaret på spørgsmål om blandt andet målsætninger, aktiviteter, kompetencer og resultater i marketingafdelingerne.

1:1 og dialog lever i bedste velgående

CMO Index 13 viser blandt andet, at 1:1-kommunikation og dialogmarkedsføring lever i bedste velgående. For eksempel mener 60 %, at dialog har en større effekt for deres virksomhed end massekommunikation.

Læs artiklen: Dialog styrker position på marketingbudgettet


Vi har gennemført årets CMO Index i samarbejde med vores partnere Responsive, SAS Institute, Post Danmark og Copenhagen Business School. Undersøgelsens første resultater har været omtalt i Markedsføring (nr. 5, 2013), og vi vil løbende præsentere flere resultater i vores nyhedsbrev LoyaltyNews.

Få CMO Index 13 rapporten gratis

Hvis du ikke kan vente med at få fingrene i resultaterne, kan du allerede nu forudbestille rapporten for CMO Index 13. Du er også velkommen til at kontakte researchkonsulent Nitin Ruparelia på e-mail nr@loyaltygroup.dk eller telefon 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om resultaterne.

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet