Krifa bedst på medlemsloyalitet og service

Krifa ligger igen i år i toppen med de mest loyale a-kasse medlemmer. Det viser undersøgelsen BrancheIndex A-kasse 2013, hvor 2200 medlemmer har vurderet deres a-kasse.

Krifa har igen i år de mest loyale a-kasse-medlemmer, skarpt efterfulgt af Ledernes A-kasse. Kun et enkelt indekspoint skiller dem ad. I bunden finder man igen HK og Akademikernes A-kasse, som dog er gået nogle indekspoint frem i forhold til sidste år (figur 1).

BrancheIndex A-kasse 2013Figur 1: Loyalitetsindeks blandt a-kassser (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer)

Konkurrencedygtige priser og god service går hånd i hånd

Det er ingen hemmelighed, at Krifa reklamerer med konkurrencedygtige priser. De ligger også højt på konkurrencedygtighed i undersøgelsen - kun overhalet af Det Faglige Hus (figur 2).

 BrancheIndex A-kasse 2013Figur 2: Min a-kasse er konkurrencedygtig på kontingentprisen set i forhold til andre a-kasser (indeks 0-100, omregnet fra en 1-7 svarskala)

De lave priser betyder ikke nødvendigvis et lavere serviceniveau. I hvert fald vurderer Krifas medlemmer, at deres a-kasse leverer den bedste service (figur 3). Mikkel Korntved, adm. direktør i Loyalt Group, siger:

- Krifa er konkurrencedygtig på prisen og deres medlemmer føler også, at de får en god service. Det bør få de branchespecifikke a-kasser til at vågne op, hvis de vil undgå en større medlemsflugt til de uafhængige a-kasser.

BrancheIndex A-kasse 2013Figur 3: Jeg oplever et højt serviceniveau blandt personalet i min a-kasse (indeks 0-100, omregnet fra en 1-7 svarskala)

Få mere information om BrancheIndex A-kasse

BrancheIndex  A-kasse har mødt stor interesse både fra de danske a-kasser og fra pressen. Undersøgelsens resultater er blandt andet blevet omtalt i Jyllandsposten.

Du er velkommen til at kontakte researchkonsulent Nitin Ruparelia på e-mail nr@loyaltygroup.dk eller telefon +45 7025 2627 for yderligere information om BrancheIndex A-kasse  2013.

Læs mere om BrancheIndex A-kasse

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet