Fremgang i kundeloyalitet blandt pensionskunder

De danske pensionsselskaber har formået at styrke kundeloyaliteten for tredje år i træk. Det viser nye tal fra Loyalty Groups BrancheIndex 2014.

BrancheIndex Pension 2014Pensionsselskaberne kæmper i stigende grad om at skabe loyale kunder og nye tal fra BrancheIndex Pension viser, at branchen som helhed lykkes med opgaven. 

Kundeloyalitet løftet 10 % i branchen

Alle pensionsselskaberne i undersøgelsen viser en positiv udvikling på kundeloyalitet fra 2013 til 2014. Branchen har som helhed formået at løfte sig 10% på kundeloyalitet det sidste år.

- Det er en flot udvikling, når man tager i betragtning, at pension er et lavinteresseområde for mange kunder. Undersøgelsen viser blandt andet, at god information til kunderne er med til at styrke kundeloyaliteten, siger Mikkel Korntved, adm. direktør og seniorrådgiver i Loyalty Group.

Skærpet konkurrence på kundeloyalitet

Undersøgelsen slår også fast, at konkurrencen på kundeloyalitet er blevet skærpet blandt pensionsselskaberne. 7 ud af 10 selskaber i undersøgelsen taber terræn, mens selskaber som Dancia Pension og PensionDanmark har formået at rykke op i tabellen.

PensionDanmark topper på kundeloyalitet

PensionDanmark topper som selskabet med de mest loyale pensionskunder i 2014.

BrancheIndex Pension 2014

Udvikling i loyalitetsindeks blandt pensionsselskaber (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer).

- Vi er meget stolte over at have pensionsbranchens mest loyale og tilfredse kunder. Det er et klart signal om, at vi gør det rigtige, og vi vil fortsætte ad den vej: Gode afkast, lave omkostninger, god kundeservice, siger Torben Möger Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark

Læs flere udtalelser fra PensionDanmark


Pensam er højdespringer på kundeloyalitet

Pensam er højdespringer på kundeloyalitet i årets BrancheIndex Pension med en stigning på hele 42 % i forhold til sidste år. Det er mere end det dobbelte af den gennemsnitlige stigning i branchen. Pensam ligger stadig nederst på kundeloyalitet, men er nu tæt på at lukke hullet op til de øvrige selskaber.

Få mere information om BrancheIndex Pension

Resultaterne fra BrancheIndex Pension 2014 har blandt andet været omtalt på business.dk den 31/01 og på finanswatch.dk den 1/11.

Kontakt researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon 70252627, hvis du vil vide mere om resultaterne.

Se presseomtale af BrancheIndex Pension

 

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet