Loyalty Group udvider med repræsentation på Malta

Loyalty Group har fra årsskiftet etableret en repræsentation på Malta, som er et oplagt udgangspunkt for at bearbejde blandt andet det sydeuropæiske marked. Interessen fra det lokale erhvervsliv har allerede været massiv.

MaltaMalta har de seneste år udviklet sig til et finansielt og kommercielt knudepunkt i Middelhavsområdet og ifølge Mikkel Korntved, adm. direktør i Loyalty Group, et oplagt udgangspunkt for nye forretningsmuligheder:

- Loyalty Group har i mere end 20 år arbejdet med kunder i Nordeuropa, og ønsker nu at udvide til Sydeuropa. Vi har i et par år ledt efter et passende udgangspunkt, og valget er faldet på Malta, hvor vi både ser et stort behov for vores ydelser og mulighed for at udvide netværket til andre dele af Sydeuropa.

Den nye afdeling på Malta ledes af direktør og seniorrådgiver Paul Aas, som startede sit arbejde i den norske del af Loyalty Group for mere end 15 år siden. Han har været involveret i en lang række analyse- og kundeudviklingsprojekter i nationale og internationale virksomheder, og har nu fået ansvaret for at udvikle den nye maltetiske repræsentation.

- Både de multinationale selskaber og de lokale virksomheder på Malta står overfor store forretningsmæssige udfordringer og muligheder. Det er med stolthed og ydmyghed, jeg tager fat på opgaven med at hjælpe dem på vejen mod et øget kundefokus, siger Paul Aas.

Stor interesse fra det lokale erhvervsliv

Det lokale erhvervsliv på Malta har allerede taget rigtig godt imod Loyalty Group. Både det maltetiske handelskammer og flere af de største virksomheder på Malta har vist interesse for Loyalty Groups ydelser indenfor både rådgivning og uddannelse.

Den 28. november afholdte Loyalty Group eksempelvis det første af en række foredrag for Scandinavian Business Forum Malta, som hører under det maltetiske handelskammer. Forude venter også et tæt samarbejde med organisationen Business Leaders Malta omkring uddannelse af de lokale erhvervsledere.

Den maltetiske presse har også fulgt Loyalty Groups første skridt på Malta med stor interesse. Maltas største avis, Times of Malta, bragte den 9. januar et større interview med Mikkel Korntved og vil løbende bringe artikler fra Loyalty Group med fokus på kundeudvikling.

 

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet