Nye kunder hos Loyalty Group

Et samarbejde med Loyalty Group giver afgørende kundeindsigt.  Vi har igennem mange år indgået samarbejde med en lang række brancher og har derfor mange års erfaring med i bagagen. Her er et par af vores nuværende kundesamarbejder.  

Jeudan

Jeudan er en børsnoteret dansk ejendomskoncern, der blev grundlagt i 1898. Virksomheden investerer i og driver kontorejendomme i Storkøbenhavn. Jeudan er Danmarks største ejendomsselskab målt på aktiver. Jeudan har i samarbejde med Loyalty Group besluttet at skabe en samlet og koordineret indsats over for sine nye og eksisterende kunder/lejere i deres erhvervsejendomme gennem en unik og individualiseret kundeindsigt og deraf følgende kundebearbejdning. 

Karnov Group

Karnov Group er i dag den ledende udbyder af juridisk information til professionelle aktører inden for jura, revision, regnskab og ledelse i Danmark og en markant aktør i resten af Norden. Som led i Karnov Groups fortsatte vækstambitioner og en anerkendelse af en fremtid med langt større konkurrence i markedet, har man i samarbejde med Loyalty Group valgt at igangsætte et omfattende tværorganisatorisk kundeorienteringsprojekt i både Danmark og Sverige. Projektet har fokus på detaljeret at forstå kundernes nuværende og fremadrettede behov, kortlægge, analysere og optimere kunderejser - Customer Journey Mapping, tilsikre værdi tilvækst i den fremadrettede produktudvikling og styrke den reelle fortjente loyalitet. Karnov Group ønsker dermed at sende et klart signal, på trods af sin position som markedsleder, at man på ingen måde tager sine kunder for givet.

Finansrådet og Finansforbundet

Finansrådet er interesseorganisation for pengeinstitutter i Danmark, dvs. banker, sparekasser, andelskasser og danske filialer af udenlandske banker. Finansforbundet er interesseorganisation for de ansatte i danske pengeinstitutter. Finansrådet og Finansforbundet har valgt at indgå et samarbejde omkring Loyalty Groups BrancheIndex Bank undersøgelser for at kunne afdække yderligere viden omkring de danske bankkunder og sikre en positiv udvikling på sektorniveau. 

PensionDanmark 

PensionDanmark er et dansk kundeejet pensionsselskab. Loyalty Group og PensionDanmark har indgået et samarbejde omkring gennemførelse af interne medlemsundersøgelser samt benchmark af disse på sektorniveau gennem BrancheIndex Pension undersøgelserne.

PKA

Pensionsselskabet PKA og Loyalty Group har indgået et flerårigt samarbejde omkring gennemførelse af interne medlemsundersøgelser samt benchmark af disse på sektorniveau gennem BrancheIndex Pension undersøgelserne.

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet