Waoo! topper fortsat på loyalitet

BrancheIndex InternetBrancheIndex Internet 2016 har adspurgt 2800 privatkunder og undersøgelsen viser hvilke virksomheder der har de mest loyale kunder og giver samtidig overblik over privatkundernes vurdering af deres internetudbyder inden for områderne servicekvalitet, produktkvalitet og image.

BrancheIndex Internet 2016 undersøger de danske internetudbyders kundeloyalitet og kortlægger forskelle mellem de respektive spillere på det danske internetmarked. På toppen af loyalitetsindekset placerer internetudbyderen Waoo! (60 indekspoint) sig og formår derved sammen med selskabet Fullrate (53 indekspoint) en placering over den gennemsnitlige indeksscore.

BrancheIndex Internet .2016

Figur 1: Loyalitetsindeks blandt internetudbydere (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer)

- At der i loyalitetsindekset er et stort spænd mellem de danske internetudbydere er i sig selv interessant. På trods af begrænsede forskelle i anvendt teknologi og udbudte tjenester, er de internetløsninger som de danske privatforbrugere kan modtage forholdsvist homogene. Meget lig tilstanden på markedet for mobilabonnementer, er det en kamp for internetudbyderne at skille sig ud blandt mængden af konkurrenter og tilbyde totalløsningen der især skaber værdi for privatkunden, siger Mikkel Korntved, direktør og seniorrådgiver i Loyalty Group

Waoo! vinder BrancheIndex Loyalty Award for 5. år i træk

- Vi er selvsagt ovenud taknemmelige over, at kunderne fortsat er så glade for at være hos os, at de kvitterer med sådan en tilbagemelding. Vi håber hvert år på, at vi har holdt placeringen, for det er vores opgave, at tilbyde kunderne den allerbedste kvalitet inden for bredbånd, og vi sætter en stor ære i sørge for, at vores produkt er i den forreste ende af bussen. Og så er det væsentligt, at vi vil holde det, vi lover, siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo!

Få mere information om BrancheIndex Undersøgelsen

Kontakt researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon 7025 2627, hvis du vil vide mere om BrancheIndex undersøgelserne.

Læs mere om BrancheIndex og download produktblad

 

Artikler

Hent inspiration i
vores artikelarkiv.

 

Research

Læs om vores egne undersøgelser.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet