Førende indenfor kundeloyalitet

Loyalty Group hjælper virksomheder med at øge indtjeningen gennem et øget fokus på kundeloyalitet. Vi har mere end 20 års erfaring med at analysere og udvikle kundeloyalitet i stort set alle typer af brancher. Gennem årene har vi implementeret mere end 500 projekter i mere end 45 lande. Det gør os til et af Skandinaviens førende konsulenthuse inden for loyalitetsudvikling, og vi er ikke bange for at kalde os eksperter på området.

Loyale kunder er vejen til øget indtjening

ProfilfolderHvorfor bruge tid på at udvikle dine kunders loyalitet? Simpelthen fordi, det ikke kan betale sig at lade være. Loyale kunder køber mere end andre kunder og er villige til at betale ekstra, fordi de kan se en stor værdi i at være hos din virksomhed. Samtidig er loyale kunder også dine bedste ambassadører og med til at tiltrække nye kunder gennem anbefalinger. Vi har masser af konkrete cases, som viser, at arbejdet med at skabe øget kundeloyalitet betaler sig.

Fra kundeanalyser til øget kundeloyalitet

Fundamentet for at skabe kundeloyalitet er viden om dine kunder. Måske gennemfører din virksomhed allerede kundeanalyser, men stiller du også de rigtige spørgsmål, og udnytter du svarene optimalt? Vi sikrer dig den rette viden om dine kunder og hjælper dig med at tage det afgørende skridt fra tal til handling. Kundeviden får først reel værdi, når den bliver omsat til konkrete indsatser i din virksomhed, som direkte styrker kundeloyalitet og indtjening.

Download vores profilfolder her

 

Dine udfordringer

Læs om de udfordringer, vi kan hjælpe med.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

Kundecases

Se vores kundecases og udtalelser.