Loyale medarbejdere er vores fundament

Vi værdsætter dygtighed lige så højt som vi elsker engagerede, sympatiske mennesker

Er du både dygtig og sympatisk, er du allerede godt på vej til at blive en del af Loyalty Group.

Det kræver blot, at du er en af de bedste inden for dit felt, at du har evne og vilje til at samarbejde med andre dygtige mennesker. Du bliver lidt blød i knæene når du tænker på hvad kundeorientering betyder for vores hverdag; og at dit hjerte banker lidt hurtigere når du forestiller dig, hvad det kan forandre i fremtiden. Og at du vil være en del af den udvikling! Helst helt fremme i front. Der kan du nemlig møde os andre fra Loyalty Group.

Ydmyge uanset størrelsen

Hos Loyalty Group gør vi en dyd ud af altid at opføre os ordentligt overfor alle - som i en familie. Ydmyge over for det privilegium at arbejde med vores kunder - og med hinanden.
Det betyder, at vores projekter er store nok til for alvor at betyde noget for kunden, men også for hele branchen. Det er også vigtigt at vi giver plads og ansvar til den enkelte, så du personligt kan blive afgørende vigtig for selv de største projekter.

Hvis du synes det lyder spændende, svimlende og en lille smule skræmmende, så vil du nok egne dig til et job hos Loyalty Group. Vil du hellere give depechen videre når det brænder på, så vil du nok ikke trives hos os.

Vi forsøger altid at undgå hierarki i samarbejde og samvær når det er muligt. Hos os er det evner og engagement der bestemmer hvem der har indflydelse på et projekt, ikke CV'et alene. Men i vores fælles arbejde, når vi sidder med kunden, kan titler aldrig erstatte de gode argumenter.

Work hard, play harder

Loyalty Group-kulturen er drevet af stor begejstring. For hinanden, for arbejdet (kundeorientering) og for livet. Hvis du ikke er glad for at arbejde, vil du nok ikke være glad hos os. Vi synes det giver en nærmest berusende energi at arbejde sammen med mennesker der gider, mennesker som føler sig forpligtet over for holdet. Derfor bruger vi også tid på at lære hinanden at kende. Fra de fælles firmarejser over festlige kulinariske oplevelser, sumobrydning og go-cart ræs til de små spontane aktiviteter som f.eks. konkurrence i lakridssnørrebåndsspisning, kampen om det ekstra stykke onsdagskage og den daglige snak ved kaffemaskinen.

Vi bor i velindrettede lokaliteter i Glostrup med fri parkering.

Send os din ansøgning hvis du mener du er klar til Loyalty Group, vi kan altid bruge et godt hoved mere.

- Det er vigtigt, at mine kollegaer er lige så engagerede som jeg, og kan udfordre mit arbejde og mine synspunkter, så jeg hele tiden udvikler mig." Ditte Hyldal Præstekjær, back office manager i Loyalty Group. 

Dine udfordringer

Læs om de udfordringer, vi kan hjælpe med.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

Kundecases

Se vores kundecases og udtalelser.