Struktureret, idérig og ambitiøs salgs- og marketingsupport søges

Job _hos _lg


Deltids- eller studiejob

Hos Loyalty Group søger vi snarest muligt en ekstra kollega, som kan støtte vores salgs- og marketingfunktion i hverdagen. Din primære opgave vil være at hjælpe med at tiltrække og servicere nye kundeemner, og vi forventer, at du går til opgaven med stort drive og lyst til at gøre en forskel for både kollegaer og kunder.

Om jobbet

Du skal være klar til at kaste dig ud i mange forskellige typer af opgaver og vil blive sat grundigt ind i vores processer og værktøjer inden for salg og marketing. Du vil primært referere til vores marketingansvarlige i hverdagen. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Opfølgning på nye leads og eksisterende kunder
  • Udarbejdelse af tilbud og præsentationer pba skabeloner
  • Koordinering med samarbejdspartnere ift. fælles aktiviteter
  • Kreativ sparring i forbindelse med marketingaktiviteter
  • Indholdsresearch til LinkedIn, white papers og nyhedsbreve
  • Deltagelse på udvalgte kundemøder med vores konsulenter
  • Løbende opdatering af kundedata i vores CRM (SuperOffice)
  • Praktiske opgaver i forbindelse med workshops og seminarer
  • Diverse andre praktiske adhoc-opgaver.

Vi tilbyder en arbejdsplads med alsidige opgaver, hvor du har gode muligheder for at udvikle og dygtiggøre dig inden for salg og marketing. Du vil blive mødt af engagerede og dygtige kollegaer, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser og altid er parat til at hjælpe hinanden. 

Vi forestiller os, at du er fast på vores kontor i Glostrup 15-20 timer om ugen - din arbejdstid planlægger vi nærmere. Der er gode muligheder for at præge stillingen og øge timeantallet på et senere tidspunkt. Lønpakke er efter kvalifikationer.

Din profil

Det er et krav, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og er god til at formidle - uanset om du skal skrive et tilbud eller følge op på kunder i telefonen. Du skal derudover være god til at holde flere bolde i luften ad gangen uden at miste overblik. Har du samtidig forståelse for marketing og kan bistå med at tiltrække nye kunder igennem f.eks. onlineaktiviteter, er det en klar fordel.

Du er vant til at arbejde i PowerPoint og Word og har også gerne erfaring med opdatering af CRM. Kan du løse mindre opgaver i Indesign og Photoshop er det en fordel men ikke et krav for stillingen. Du skal kunne kommunikere med kunder og samarbejdspartnere på engelsk i både skrift og tale.

Om Loyalty Group

Loyalty Group hjælper primært skandinaviske virksomheder med at skabe øget indtjening gennem en styrket kundeorientering. Det har vi gjort siden 1992, og vi er kendt for vores ekspertise og rådgivning på området. Vi lægger derfor vægt på, at du har forståelse for værdien af tilfredse kunder og er interesseret i at lære mere om begreber som kundeloyalitet, Customer Experience, NPS og Customer Journey.

Du kan læse mere om vores kunder og løsninger på www.loyaltygroup.dk

Sådan søger du

Send en motiveret ansøgning og dit CV til marketingansvarlig Betina Munkholm på mail bm@loyaltygroup.dk. Skriv "Salgssupport" i emnefeltet.  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70252627.

Vi holder løbende samtaler og opfordrer dig derfor til at søge stillingen hurtigst muligt.

Dine udfordringer

Læs om de udfordringer, vi kan hjælpe med.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

Kundecases

Se vores kundecases og udtalelser.