Er du klar til at blive Customerfit?

Customerfit-konceptet ejes af Shalima BVBA/Alain Thys

Vil du øge kundeorienteringen i din virksomhed, men er i tvivl om, hvordan du tager det næste skridt?  Vi kan hjælpe dig med at omsætte dine ambitioner til resultater. Gennem den veldokumenterede Customerfit-metode, evaluerer vores coaches jeres nuværende niveau i forhold til kundeorientering. Vi udarbejder samtidig en struktureret plan for, hvordan jeres arbejde med kundeorientering når nye højder. 

CustomerfitSådan virker det

For at skabe succesfuld kundeorientering bør enhver virksomhed udvikle 20 specifikke kompetencer. Vores coaches støtter dit team hele vejen med at udvikle disse kompetencer ved at gennemgå følgende tre trin: 

SCAN
Evaluér din virksomheds aktuelle Customerfit-niveau. Screeningen indikerer jeres styrker og udviklingspotentiale i forhold til at agere mere kundeorienteret. 

PLANLÆG
Kortlæg det Customerfit-niveau, din virksomhed ønsker at befinde sig på, og lav en struktureret plan for, hvordan I når i mål. Understøt arbejdet med en detaljeret implementeringsplan og business case.

SPRINT
Tag ét skridt af gangen i arbejdet med at udvikle jeres kompetencer inden for kundeorientering - i stedet for at forsøge at ændre hele jeres forretning over natten.

Hvem kan blive customerfit?

Customerfit kan benyttes af alle virksomheder, uanset deres aktuelle niveau af kundeorientering. Konceptet skaber værdi for din virksomhed ligegyldig om I:

  • ønsker at arbejde med kundeorientering og vil være sikre på at tage det rigtige skridt videre
  • er godt i gang med kundeorienteringstræningen, men ser plads til forbedringer og hurtigere fremdrift
  • allerede arbejder ambitiøst med kundeorientering og ønsker at holde formen og hæve niveauet yderligere.

Det første skridt 

Vi har gjort det nemt for dig at tage det første skridt mod øget kundeorientering. One Person SCAN giver dig en forståelse af, hvor kundeorienteret din virksomhed er i dag, og hvordan I kan blive bedre - baseret på din vurdering virksomhedens kompetencer.

Kom videre med Team SCAN

Ønsker du et detaljeret billede af din virksomheds Customerfit-niveau, som reelt kan danne grundlag for en koordineret køreplan? Så er næste skridt en Team SCAN, som inkluderer hele dit ledelsesteam.

Klar til at begynde træningen?

Udfyld formularen herunder, hvis du vil kontaktes for at høre mere om, hvordan du kommer i gang med Customerfit SCAN – enten som enkeltperson eller som team (pris fra DKK 5600,-).
Du er også velkommen til at kontakte os på customerfit@loyaltygroup.dk eller +45 7025 2627. 

Kundecases

Se vores kundecases og udtalelser.

 

Sådan arbejder vi

Styrk oplevelsen gennem Kundens Livscyklus

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet