Arbejdernes Landsbank vinder Loyalty Award 2015

Vinder: Arbejdernes Landsbank
Branche: Bank
År: 2015
Land: Danmark 

Arbejdernes Landsbank - Loyalty Award 2015Hvorfor mener I selv, at I har opnået branchens mest loyale kunder i 2015?

Vi tror på, at der er mange årsager til dette, og at det netop er summen af mange gode kundeoplevelser, store som små hver eneste dag i vores 71 filialer landet over, der bidrager til den høje kundetilfredshed. Skal man alligevel fremhæve specifikke områder, så tegner der sig et meget klart billeder af, at vores kunder i særdeleshed værdsætter nærværet og den personlige relation kunde og rådgiver imellem. Det opbygger tillid og loyalitet mellem kunde og bank. Kunderne kender os og stoler på, at vi leverer ansvarlig og enkel rådgivning, som altid tager udgangspunkt i det,  der er bedst for kunden.
Jeg tror også, at kunderne belønner os for at være lokalt tilstede i 71 fysiske filialer, samtidig med at vi leverer de digitale løsninger, som gør de daglige bankforretninger nemmere for kunderne.

Hvad betyder det for jer at få en LoyaltyAward som bevis på, I er bedst på kundeloyalitet?

Det betyder utrolig meget, og det er en anerkendelse, som gør os meget stolte. Det bekræfter os samtidig i, at den strategi vi har valgt at følge, bliver værdsat hos vores kunder. Samtidig betyder det også, at vi vil kæmpe benhårdt for at beholde den vigtige position. For os er en LoyaltyAward ikke en sovepude - tværtimod er det et stærkt brændstof for os til at gøre os endnu mere umage, så vi også næste år - og årene fremover - kan opnå denne titel.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet