Arbejdernes Landsbank vinder Loyalty Award 2017

Vinder: Arbejdernes Landsbank
Branche: Bank
År: 2017
Land: Danmark

Arbejdernes Landsbank logo

Arbejdernes Landsbank får æren af at have de mest loyale bankkunder i Danmark ifølge den nyeste BrancheIndex Bank undersøgelse.

Jesper Nielsen, Forretningschef i Arbejdernes Landsbank udtaler:

Hvorfor har Arbejdernes Landsbank opnået de mest loyale kunder?

"Vi tror på, at der er mange årsager til dette, og at det netop er summen af mange gode kundeoplevelser, store som små hver eneste dag i vores 70 filialer landet over, der bidrager til den høje kundetilfredshed. Skal man alligevel fremhæve specifikke områder, så tegner der sig et meget klart billede af, at vores kunder i særdeleshed værdsætter nærværet og den personlige relation kunde og rådgiver imellem. Vores kunder viser os tillid ved at dele indsigt i deres økonomi og liv med os. Derfor lægger vi stor vægt på at leve os ind i vores kunders situation, så vi kan give en klar anbefaling, der fortsat altid tager udgangspunkt i det, der er bedst for kunden."

"Vi tror også på, at en væsentlig del af årsagen til, at vi fortsat har meget tilfredse og loyale kunder, er, at vi arbejder målrettet og systematisk med at lytte til vores kunders feedback til os. Hvad enten det er ris eller ros, vi bliver mødt med, lytter vi, tager det konstruktivt til os og agerer på inputtet. Alene sidste år havde vi over 20.000 rådgivningsmøder, og hver eneste møde bliver grundigt evalueret på baggrund af input fra kunden. En ressourcekrævende proces - men det er det hele værd, når vi kan se, hvor stor værdi det giver vores kunder." 

Hvad betyder det for Arbejdernes Landsbank at få en Loyalty Award?

"Når man arbejder så systematisk og indgående med kundefokus, som vi gør i Arbejdernes Landsbank, så betyder det utrolig meget, og er konkret bevis for, at vi lykkes med den store indsats vi lægger for dagen på dette område. Det er en anerkendelse, som gør os meget stolte."

"Samtidig betyder det også, at vi vil kæmpe benhårdt for at beholde den vigtige position. For os er en LoyaltyAward ikke en sovepude - tværtimod er det et stærkt brændstof for os til at gøre os endnu mere umage, så vi også næste år - og årene fremover - kan opnå denne titel."

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet