Danmarks Lærerforening vinder Loyalty Award

Danmarks Lærerforening - Per SandVinder: Danmarks Lærerforening
Branche: Fagforening
År: 2013

Danmarks Lærerforening har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale fagforeningsmedlemmer i 2013. Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Danmarks Lærerforenings loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Fagforening 2013.

Per Sand Pedersen, formand for organisations- og arbejdsmiljøudvalget, siger om prisen:

Hvorfor har Danmarks Lærerforening opnået har de mest loyale kunder?

98 ud af 100 mulige har valgt Danmarks Lærerforening som deres fagforening. Det er unikt såvel nationalt som internationalt. Jeg tror den store medlemsopbakning skyldes, at vi ikke alene kæmper for egne arbejdsforhold, men også kæmper for kvaliteten i elevernes undervisning. Det betyder meget for lærerne at kæmpe for en bedre folkeskole. Det store sammenhold kom bl.a. frem under KL´s lockout af lærerne i foråret 2013. Lærerne står sammen - medlemmerne er Danmarks Lærerforening.

Hvad betyder det for Danmarks Lærerforening at få en Loyalty Award?

Prisen er en stor anerkendelse af foreningens arbejde med at sikre kvalitet i undervisningen og samtidig sikre vores medlemmer gode arbejdsforhold. Vi har delt nyheden på Facebook, på Folkeskolens hjemmeside og vil bruge den aktivt i andre sammenhænge. Diplomet er hængt op i vores reception til forskønnelse og minde.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet