Industriens Pension vinder Loyalty Award 2013

Industriens Pension - Laila MortensenVinder: Industriens Pension
Branche: Pension
År: 2013
Land: Danmark

Industriens Pension har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale pensionskunder i 2013. Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Industriens Pensions loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Pension 2013.

Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension, siger om prisen:

Hvorfor har Industriens Pension opnået har de mest loyale kunder?

Det har givetvis stor betydning, at vi har branchens laveste administrationsomkostninger og højeste forrentning. Desuden tror jeg, det har stor betydning, at det er nemt at være kunde hos os. Frem for at stille en masse krav til kunderne og bede dem om at tage stilling til en masse spørgsmål om forsikringer og investeringer, tilbyder vi en pensionsordning, der stort set klarer sig selv.

Jeg tror også, det har betydning, at hele vores overskud går til vores kunder. Der er ikke en anden ejer, som skal tjene på pensionsordningen. Jeg er dog også meget bevidst om, at pensionskunder generelt er langt mindre loyale end kunder inden for andre brancher er. Jeg ser et kæmpe potentiale for forbedring, og vi ligger endnu ikke på det niveau, hvor jeg mener vi skal være.

Hvad betyder det for Industriens Pension at få en Loyalty Award?

Vi har gennem mange år fået stor anerkendelse for de økonomiske resultater, vi har skabt. Vores økonomiske performance er primært det, kendere af pensionsbranchen forbinder os med. Med topplaceringen på kundeloyalitet, får vi lagt en anden dimension på vores omdømme.

Vi har fejret prisen internt og brugt den som en anledning til at vise, at vores fokus på kundevenlighed og økonomisk performance bliver værdsat af vores kunder. Desuden har vi orienteret vores kunder og samarbejdspartnere. Vi sender også tillidsrepræsentanterne en særlig hilsen med tak for deres indsats for at udbrede kendskabet til pensionsordningen blandt deres kolleger på landets industri- og fødevarevirksomheder.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet