Lærerstandens Brandforsikring vinder Loyalty Award 2014

Loyalty Award Vinder: Lærerstandens Brandforsikring
Branche: Forsikring
År: 2014
Land: Danmark

Lærerstandens Brandforsikring har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale forsikringskunder i 2014. Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Lærerstandens Brandforsikrings loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Forsikring 2014.

Christophe Kirkegaard, Sektionsdirektør, Kommunikation & Marketing hos LB Forsikring udtaler:

Hvorfor har Lærerstandens Brandforsikring opnået de mest loyale kunder?

Lærerstandens Brandforsikring er et medlemsejet (kundeejet) forsikringsselskab. For os betyder det, at pengene alene skal arbejde til fordel for medlemmerne. Det sker ved at have konkurrencedygtige priser og stærke forsikringsprodukter, og ved at vi deler vores overskud med medlemmerne. Derudover bestræber vi os på hele tiden at møde vores medlemmer med tillid og har fokus på god og personlig service, hvor vi, hvis uheldet er ude, leder efter dækningsmuligheder fremfor afslag. Det er denne flerstrengede indsats på tværs af organisationen med medlemmet i centrum, der er med til at sikre, at Lærerstandens Brandforsikring for andet år i træk har branchens mest loyale forsikringstagere.

Hvad betyder det for Lærerstandens Brandforsikring at få en Loyalty Award?

Det er vi taknemmelige for og stolte af. Det er en bekræftelse på, at medarbejdere på tværs af afdelingerne gør en stor indsats, og at denne indsats bliver anerkendt og værdsat af vores medlemmer, hvilket er det, som det handler om. Vi kan bruge det til hele tiden at huske på, at vi er til for medlemmerne i Lærerstandens Brandforsikring og til at motivere os til at "walk the extra mile" fremadrettet.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet