Lærerstandens Brandforsikring vinder Loyalty Award 2017

Vinder: Lærerstandens Brandforsikring
Branche: Forsikring
År: 2017
Land: Danmark

Lærerstandens BrandforsikringLærerstandens Brandforsikring har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale forsikringskunder i 2017. Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Lærerstandens Brandforsikring loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Forsikring 2017.

Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i Lærerstandens Brandforsikring, siger om prisen:

Hvorfor har Lærerstandens Brandforsikring opnået de mest loyale kunder?

Vi har i LB Forsikring, som Lærerstandens Brandforsikring er en del af, et meget højt fokus på medlemstilfredshed. Vores forsikringsfælleskab er skabt på en tankegang, vi har haft med os siden starten i 1880, der er baseret på gensidighed og fællesskab. Vi er medlemsejede og skal derfor alene betale pengene tilbage til vores medlemmer. Vores fællesskab gør også, at vi er sat i verden for at imødekomme medlemmernes forventninger til forsikringernes indhold, sammensætning mv., og herunder udvikle nye produkter.

Hvad betyder det for Lærerstandens Brandforsikring at få en Loyalty Award?

Det gør os naturligvis meget stolte. Og jeg ved, at vores medarbejdere også er stolte af det. Deres indsats bliver anerkendt og gør en reel forskel i medlemmernes optik. Loyalty Awarden er selvfølgelig også et bevis på, at vi gør noget rigtigt. Og det skal vi blive ved med. Vi lytter til medlemmernes behov og agerer derefter.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet