Lærerstandens Brandforsikring vinder Loyalty Award 2018

Vinder: Lærerstandens Brandforsikring
Branche: Forsikring
År: 2018
Land: Danmark

Lærerstandens BrandforsikringLærerstandens Brandforsikring har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale forsikringskunder i 2018. Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Lærerstandens Brandforsikring loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Forsikring 2018.

Hvorfor mener I selv, at I har opnået branchens mest loyale kunder i 2018?

"Jeg er overbevist om, at det hænger sammen med, at vi er ejet af medlemmerne og således har et naturligt fokus på, at pengene skal tilbage til medlemmerne i form af lave priser, gode dækninger og høj service. Vores primære formål er at sikre vores medlemmer mest optimalt og vi møder vores medlemmer med tillid og leder efter dækningsmuligheder og ikke afslag, når de har brug for os.", siger Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

Hvad betyder det for jer at modtage en LoyaltyAward som bevis på, I er bedst på kundeloyalitet?

"Det er fantastisk at få denne anerkendelse fra vores medlemmer, en anerkendelse jeg vil give videre til vores engagerede medarbejdere for deres store indsats. Og med en NPS® score på 74, næsten dobbelt så meget som nummer to, ser jeg det som en bekræftelse af, at vores forretningsmodel fungerer og giver værdi for medlemmerne", siger Anne Mette Toftegaard.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet