Waoo! vinder LoyaltyAward

Vinder: Waoo!
Branche: Internet
År: 2014
Land: Danmark

Waoo får overrakt prisWaoo! har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale internetkunder i 2014. Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Waoo!'s loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Internet 2014.

Benny B. Laursen, Markedsdirektør / CCO i Waoo! udtaler: 

Hvorfor har Waoo! opnået de mest loyale kunder?

Waoo! leverer i dag internetprodukter med de ubestridt højeste hastigheder på landsdækkende niveau, høj stabilitet og et konkurrencedygtigt prisniveau, hvilket er vigtige ingredienser for den høje tilfredshed. Men det der primært distancerer Waoo! fra andre internetudbydere på det danske marked er forventningsafstemningen med vore kunder.

Med hastighedsgaranti kan vore kunder trygt forvente, at de rent faktisk får det produkt, der står i produktnavnet - uanset om produktet lover 50/50 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s. Det kan vore kunder rigtig godt lide, og det er en afgørende faktor, når vore kunder skal vurdere Waoo! og Waoo!'s produkter mht. hastighed, stabilitet og værdi for pengene.

Hvad betyder det for Waoo! at få en Loyalty Award?

Vore kunders vurdering af vores fiberbredbåndsprodukt er af meget stor betydning for Waoo!. Vi meget stolte af, at vore kunder nu for tredje år i træk giver udtryk for så massiv tilfredshed, som de gør i analysen, der er foretaget af Loyalty Group.

 

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet