Waoo! vinder Loyalty Award 2015

Vinder: Waoo!
Branche: Internet
År: 2015
Land: Danmark

Waoo -Loyalty -Award -2015Waoo! har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale internetkunder i 2015.
Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Waoo!'s loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Internet 2015.

Jørgen Stensgaard, administrerende direktør I Waoo! udtaler:

Hvorfor har Waoo! de mest loyale kunder i 2015?

Waoo! er en sammenslutning af danske fiberselskaber, og jeg tror, forbrugerne giver os loyalitetsprisen for fjerde år i træk, fordi vi gør fiberbredbånd nemt og attraktivt. Vi har Danmarks bedste infrastruktur og en masse dygtige medarbejdere, som hele tiden er to skridt foran. Bredbånd er et ret komplekst produkt, som kræver overvågning, kapacitetsstyring og sikkerhed. Men for kunderne skal det helst være et enkelt produkt. Vi tror på, at vi skaber den bedste kundeloyalitet ved at garantere, at hastigheden er stabil, og at der er rigelig med plads på alle tider af døgnet. Kunden må ikke føle sig snydt hverken på pris eller kvalitet.

Hvad betyder det for Waoo! at modtage en Loyalty Award?

Placeringen som nummer et betyder rigtig meget. Vi henviser til loyalitetsundersøgelsen, når vi fortæller nye kunder om vores produkt. De fleste kunder vil hellere høre, hvad andre kunder mener, end hvad producenten synes. Loyalty Award er et velfortjent skulderklap til alle i Waoo!-samarbejdet. Det er en fejring af, at vores daglige arbejde og fælles indsats for at ændre markedet for internet, skaber loyale og tilfredse kunder.

Waoo! er et markedsførings- og produkthus for TV, telefoni og internet på fibernettet. Bag Waoo! står en række danske fiberselskaber, som er gået sammen for at sikre udrulning og salg af fiberbredbånd til de danske internetkunder.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet