Waoo! vinder Loyalty Award 2016

Loyalty Award - Waoo 2016Vinder: Waoo!
Branche: Internet
År: 2016
Land: Danmark

Waoo! har modtaget en Loyalty Award for de mest loyale internetkunder i 2016.
Prisen blev uddelt af Loyalty Group på baggrund af Waoo!'s loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Internet 2016.

Jørgen Stensgaard, administrerende direktør I Waoo! udtaler:

Hvorfor har Waoo! de mest loyale kunder i 2016?

Vi tror meget på at gøre markedsføring og ydelserne gennemskuelige. Når vi giver en hastighedsgaranti, mener vi det. Vores hastighedsgaranti er for alle kunder uafhængig af, om man for eksempel har et eller flere TV, bor i byen eller på landet. Vi sidder heldigvis på en infrastruktur, hvor vi kan blive ved med at presse mere kapacitet ud af nettet, og fiberteknologien gør, at vi netop er i stand til at holde ord over for kunderne. Det er en væsentlig faktor i de mange positive kundetilbagemeldinger, vi får på vores produkt og service.

Hvad betyder det for Waoo! at modtage en Loyalty Award?

Vi er selvsagt ovenud taknemmelige over, at kunderne fortsat er så glade for at være hos os, at de kvitterer med sådan en tilbagemelding. Vi håber hvert år på, at vi har holdt placeringen, for det er vores opgave, at tilbyde kunderne den allerbedste kvalitet inden for bredbånd, og vi sætter en stor ære i sørge for, at vores produkt er i den forreste ende af bussen. Og så er det væsentligt, at vi vil holde det, vi lover.

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet