Waoo vinder Loyalty Award 2018

WaooVinder: Waoo
Branche: Internet
År: 2018
Land: Danmark

Det var igen i år Waoo der blandt de konkurrerende internetselskaber kunne erklære sig vinderen af Loyalty Groups BrancheIndex Internet for 7. år i træk.

Jørgen Stensgaard, administrerende direktør I Waoo udtaler:

Hvorfor har Waoo de mest loyale kunder i 2018?

Når det handler om kundeoplevelsen, går vi ikke på kompromis - hverken hvad angår infrastruktur, produkter eller services. Vi arbejder derfor målrettet hver eneste dag for, at vores kunder har et internetprodukt, der lever op til deres høje krav - både hvad angår stabilitet og hastighed, men også indholdet af vores fiberpakker i form af services såsom sikkerhed, online harddisk og WiFi-udstyr. Særligt det sidste stykke fra stikket og ud til enhederne, har vi haft meget fokus på, da det er mindst lige så vigtigt, som at skrue mere op for hastigheden.

Hvad betyder det for Waoo at modtage en Loyalty Award?

Det betyder rigtigt meget, og for hvert år vi er blevet kåret af vores trofaste kunder, er vi blot blevet endnu mere stolte. Det fortæller os, at vores mission om at levere internet, som det burde være og dermed give vores kunder adgang til det utal af muligheder, som internettet byder på, lykkedes. Forhåbentligt betyder det også, at endnu flere danskere får lyst til at få Waoo og få den fulde fiberoplevelse. 

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet