Waoo vinder Loyalty Award 2019

WaooVinder: Waoo
Branche: Internet
År: 2019
Land: Danmark

Det var igen i år Waoo der blandt de konkurrerende internetselskaber kunne erklære sig vinderen af Loyalty Groups BrancheIndex Internet for 8. år i træk.

Jørgen Stensgaard, administrerende direktør I Waoo udtaler:

Hvorfor har Waoo de mest loyale kunder i 2019?

Det er umuligt at pege på ét enkelt forhold som det, der skaber stor kundeloyalitet, med et produkt som bredbånd. Det er alt fra kundens oplevelse, når vores teknikere installerer fiberforbindelsen i hjemmet, til stabiliteten af vores WiFi-produkt og de services, vi i øvrigt tilbyder i form af f.eks. sikkerhed og lagerplads i skyen. Man skaber loyale kunder, når man på alle disse parametre leverer det, kunderne forventer, og det er dét, jeg tror, vi i Waoo har været gode til: At forstå vores kunder.

Hvad betyder det for Waoo at modtage en Loyalty Award?

Det betyder rigtigt meget, og for hvert år vi er blevet kåret af vores trofaste kunder, er vi blot blevet endnu mere stolte. Det fortæller os, at vores mission om at levere internet, som det burde være og dermed give vores kunder adgang til det utal af muligheder, som internettet byder på, lykkedes. Forhåbentligt betyder det også, at endnu flere danskere får lyst til at få Waoo og få den fulde fiberoplevelse. 

Presse

Se hvad pressen har skrevet om os.

 

Vores løsninger

Få overblik over vores løsninger.

 

LoyaltyNews

Få inspiration til
øget kundeloyalitet